Persbericht: ELEKTRONICAKETEN MEDIA MARKT STUNT MET ‘BTW WEG ERMEE’-DAGEN

Van 6 tot 9 maart betaalt Media Markt de BTW voor de klant

 
Van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 maart lanceert Media Markt de ‘BTW weg ermee’-dagen in al haar winkels in België. Tijdens deze actie compenseert Media Markt het bedrag van 21% BTW onder de vorm van een kassakorting op een reeks van elektronicaproducten. De winkels, die op de actiedagen uitzonderlijk open zijn tot 20u, maken zich op voor op vier drukke dagen.

Trouw aan zijn concept van het grootste assortiment aan consumentenelektronica aan de laagste prijzen, pakt Media Markt begin maart uit met een grootse stunt. De ‘BTW weg ermee’-dagen lopen van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 maart, in alle winkels van Media Markt in België.

 

Bijna alle topmerken in elektronica doen mee aan de actie: televisies, computer, telecom, hifi, navigatie, car-hifi, MP3, huishoudelektro, foto en video, blu-ray- en DVD-spelers. Voor een volledige lijst van producten en de actievoorwaarden, zie op de website van Media Markt (www.mediamarkt.be) of in de winkels.

 

Media Markt wil zijn Belgische klanten laten genieten van deze stunt. “Onze medewerkers zijn zich al enkele weken op deze actie aan het voorbereiden. De winkelvoorraden zijn alvast overal goed aangevuld en voorzien op vier drukke dagen. Speciaal voor de actie zijn de winkels ook van woensdag tot zaterdag open tot 20u,” zegt Sven Degezelle, CEO van Media Markt – Saturn België.

 

Zo betaalt men tijdens deze actie:

€577, 68 voor reflexcamera

Canon EOS 650D + 18-55mm IS II EUR lens

Normale prijs: €699,00

BTW-voordeel voor de klant: €121,32

€740,30 voor esspressomachine

DeLonghi ECAM 23.450S

Normale prijs: €949,00

BTW-voordeel voor de klant: €164,70

€642,14 voor een 3D Smart LED tv

LG 47LM630 – 47 inch

Normale prijs: €777,00

BTW-voordeel voor de klant: €134,86

 

 

Praktische info:

 

BTW Weg ermee

6 – 9 maart 2013 (telkens tot 20u)

In alle winkels van Media Markt in België: Antwerpen, Brussel Basilix, Brussel Nieuwstraat, Hasselt, Oostakker, Oostende, Roeselare, Schoten, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Leeuw, Zwijnaarde, Herstal, Bergen, Braine-l’Alleud, Jemappes, Luik, Gosselies

In de winkels van Oostende, Oostakker, Zwijnaarde, Braine-l’Alleud, Jemappes, Mons en Brussel Nieuwstraat gaat de actie één dag langer door en kan men uitzonderlijk ook op zondag 10 maart terecht.

 

Contacteer ons
Laura Moerman persrelaties voor Media Markt - Saturn Belgium, Whyte Corporate Affairs
Laura Moerman persrelaties voor Media Markt - Saturn Belgium, Whyte Corporate Affairs
Over Media Markt

MediaMarkt is de grootste elektronicaketen van Europa. Kenmerkend voor de winkelketen, die in 1979 werd opgericht en onderdeel is van de MediaMarktSaturn Retail Group, zijn een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en een ultieme klantenbeleving. MediaMarkt telt momenteel 29 winkels in België.