Grootse opening van Media Markt Mechelen op woensdag 27 november

Reuzenrad op de Grote Markt en signeersessie Clouseau

Op woensdag 27 november opent Media Markt een nieuwe winkel op de Bruul in Mechelen. De Europese nummer 1 in consumentenelektronica, die meer dan € 3 miljoen investeerde in de nieuwe vestiging, biedt ook in Mechelen een spectaculair aanbod aan de laagste prijs. Media Markt Mechelen is de eerste winkel waar de klant terecht kan bij twee elektronische kiosken met een ongelimiteerd aanbod. De opening van de nieuwe winkel zal niet onopgemerkt voorbijgaan: Media Markt belooft tal van stunts, waaronder een reuzenrad op de Grote Markt en een exclusieve signeersessie van Clouseau. 63 mensen kunnen aan de slag in de nieuwe winkel.

Op een oppervlakte van ongeveer 2.800 m² biedt Media Markt in Mechelen 46.000 verschillende producten aan, van meer dan 450 merken. De winkel wil zijn klanten voortdurend de laatste nieuwigheden op de markt aanbieden. Voor deze producten wil Media Markt telkens de beste prijs garanderen. Naast de ruime keuze aan huishoudelektro vind je er een zeer uitgebreid assortiment cd’s, dvd’s en allerlei accessoires, zoals hoofdtelefoons en telefooncovers.

Voor de opening heeft Media Markt Mechelen enkele primeurs voorzien. Zo zal de winkel 3D-printers verkopen. Media Markt start in Mechelen ook met de verkoop van keukens, volledig afgewerkt en uitgerust met de nodige huishoudapparaten. Daarnaast zal de Mechelse winkel als eerste twee elektronische kiosken aanbieden, met een directe link naar de webshop mediamarkt.be. Klanten kunnen daarmee in de winkel het online aanbod van Media Markt bekijken en laten leveren: het productaanbod wordt daardoor zo goed als ongelimiteerd.

Nieuwe publiekstrekker voor de Bruul

Met zijn ligging, in het midden van de Bruul, hoopt Media Markt een nieuwe publiekstrekker te worden voor de stad Mechelen. Burgemeester Bart Somers is verheugd over de komst van Media Markt naar Mechelen. “De opening van Media Markt zal de Bruul een tweede adem geven. Centraal gelegen in de belangrijkste commerciële straat van Mechelen, geeft Media Markt zonder twijfel een boost aan het commerciële leven in de Bruul en de rest van het kernwinkelgebied. Als dan ook nog eens de heraanleg van de Bruul en de aantakkende pleinen achter de rug is,  zal boulevard Bruul ongetwijfeld behoren tot de top van de Vlaamse winkelstraten,” aldus burgemeester Somers.

De winkel wordt woensdag 27 november om 8u geopend, in aanwezigheid van de burgemeester.

Lokaal en gepassioneerd team

In de nieuwe winkel kunnen 63 mensen aan de slag. Media Markt ging hiervoor, in samenwerking met de lokale VDAB, op zoek naar een dynamische ploeg van mensen die in de eerste plaats gepassioneerd zijn door technologie en het productaanbod. Deze fotografen, fervente gamers of computerspecialisten kregen van Media Markt de nodige verkoopsopleidingen om een optimale klantenservice te kunnen garanderen.

Media Markt kon daardoor opnieuw voor een zeer lokale invulling van zijn team gaan. Meer dan 70% van de medewerkers van de nieuwe Media Markt woont in Mechelen of omgeving.

Reuzenrad en openingsweek vol stunts

Trouw aan de reputatie van het merk Media Markt, lanceert de nieuwe winkel in zijn openingsweek al meteen een aantal stunts. Met het reuzenrad op de Mechelse Grote Markt zal de opening niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf woensdag 27 november tot en met zaterdag 30 november wordt iedereen uitgenodigd voor een gratis rit op het rad.

De openingsdag krijgt extra kleur door de aanwezigheid van Clouseau. Verder staan er tijdens de week van de opening tal van verrassingsbezoeken in de winkel op het programma.

 

Praktische info

Opening 27 november van 8u00 tot 19u00

Openingsuren

  • van maandag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 19u00

Zondagsopeningen

  • 1, 15 en 22 december en 5 januari
  • telkens van 11u00 tot 18u00

Bereikbaarheid

  • R12-E19-N1-N15-N15-N16-N26
  • Bus vanaf station Mechelen, bushalte voor de winkel
  • Parkeren is mogelijk op de parkings Zandpoortvest, Grote Markt en Lamot

 

Het volledige programma van alle evenementen rond de opening van de winkel vindt u in een apart, bijgevoegd document.

 

Wie op de hoogte wil blijven van toekomstige acties van Media Markt in Mechelen, kan terecht op de Facebookpagina van Media Markt België (facebook.com/MediaMarktBE) of op de pagina van Media Markt Mechelen (facebook.com/MediaMarktMechelen).

Contacteer ons
Over Media Markt

MediaMarkt is de grootste elektronicaketen van Europa. Kenmerkend voor de winkelketen, die in 1979 werd opgericht en onderdeel is van de MediaMarktSaturn Retail Group, zijn een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en een ultieme klantenbeleving. MediaMarkt telt momenteel 29 winkels in België.