Media Markt breidt winkelnetwerk uit met 6 nieuwe locaties

Directie bekrachtigt huurovereenkomsten met Makro

De directie van Media Markt heeft de door Makro geboden opportuniteit om verkoopoppervlakte te huren in de 6 Belgische Makro-vestigingen bekrachtigd. Media Markt zal met zijn volledige assortiment wit- en bruingoed, telecom, IT en entertainment vanaf 22 maart te vinden zijn in de vestigingen van Makro Machelen en Lodelinsart. Op 19 april zijn de Makro’s van Sint-Pieters-Leeuw en Eke aan de beurt om een Media Markt-vestiging te openen. In de laatste 2 Makro-vestigingen, Deurne en Alleur, opent Media Markt de deuren op 17 mei 2017. 

De optimale ligging en bereikbaarheid van de Makro’s, gekoppeld aan de beschikbaarheid van een grote en gratis parking voor zijn klanten, maken deze locaties bijzonder interessant voor Media Markt en zijn klanten.

Door de Media Markt-winkels onder te brengen bij Makro, verwacht Media Markt bovendien een bijkomend cliënteel aan te spreken. De complementariteit tussen beide retailers is groot en geeft een nieuwe invulling aan de term ‘one-stop-shopping’.

Media Markt wenst tevens van deze opportuniteit gebruik te maken om de bestaande winkelportefeuille te optimaliseren en twee bestaande winkels, Mechelen en Gent, te verhuizen naar respectievelijk Makro Machelen en Makro Eke.

Deze verhuis zou geen enkele impact hebben op de werkgelegenheid. Alle medewerkers kunnen mee verhuizen naar de nieuwe locaties.

Contacteer ons
Sven Degezelle Media Markt
Sven Degezelle Media Markt
Over Media Markt

MediaMarkt is de grootste elektronicaketen van Europa. Kenmerkend voor de winkelketen, die in 1979 werd opgericht en onderdeel is van de MediaMarktSaturn Retail Group, zijn een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en een ultieme klantenbeleving. MediaMarkt telt momenteel 29 winkels in Belgiƫ.