Media Markt versterkt service-aanbod

Media Markt lanceert Solutions Corner voor herstellingen ter plaatse

De Solutions Corner van Media Markt is een nieuwe technische helpdesk, waar de meest voorkomende technische problemen bij smartphones en tablets binnen de 40 minuten kunnen worden verholpen. Deze nieuwe service vervolledigt het dienstenaanbod van Media Markt en mikt op een ruim publiek, aangezien elke consument in het herstelpunt terecht kan, onafhankelijk of het toestel bij Media Markt werd gekocht. De ontplooiing van de Solutions Corner is volop bezig en de voorbije weken openden enkele vestigingen al hun technische helpdesk, waaronder de winkels in Antwerpen, Brussel (Nieuwstraat en Basilix), Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Lambrechts-Woluwe en Wilrijk. 

 

Uitgebreid dienstenaanbod

Als grootste elektronicawinkel in België en Europa zweert Media Markt al enkele jaren bij vier kernwaarden: het grootste assortiment, A-merken, de beste service en de laagste prijs. De Solutions Corner past in de verdere verbreding van het dienstenaanbod, een strategie waar Media Markt de laatste jaren fors heeft in geïnvesteerd. Andere recente nieuwigheden op vlak van diensten zijn bijvoorbeeld de PC Helpdesk, een professionele computerondersteuning via telefoon voor €79/jaar (24/7 ter beschikking voor alle mogelijke IT-vragen) of Pick-up@store, waarbij de klant zijn of haar online bestelling (via de webshop www.mediamarkt.be) kan afhalen in de winkel.

De Solutions Corner is een extra troef voor de 23 Belgische vestigingen. Media Markt is de eerste elektronicaketen die een dergelijke service aanbiedt en bevestigt zich als een betrouwbare one-stop shop voor smartphones en tablets. Men kan er bijvoorbeeld terecht met een gebarsten scherm, een defecte batterij of camera, een slecht werkende antenne of laadconnectie, of nog, een geblokkeerd touchscreen of startknop.

 

De Solutions Corner uitgelicht

Om deze extra nieuwe service mogelijk te maken, installeert Media Markt België de komende weken in alle winkels een werkatelier, dat wordt uitgerust met gespecialiseerde herstelapparatuur en een uitgebreid gamma aan reserveonderdelen van een groot aantal merken.

Media Markt baat deze Solutions Corners uit in partnership met de experts van de firma Phone Service Center (PSC). De Solutions Corners zijn geopend van 11u tot 19u. 

Contacteer ons
Vincent Claesen Communication Coordinator, Media Markt
Wim Lefebure Consultant, Whyte
Vincent Claesen Communication Coordinator, Media Markt
Wim Lefebure Consultant, Whyte
Over Media Markt

MediaMarkt is de grootste elektronicaketen van Europa. Kenmerkend voor de winkelketen, die in 1979 werd opgericht en onderdeel is van de MediaMarktSaturn Retail Group, zijn een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en een ultieme klantenbeleving. MediaMarkt telt momenteel 29 winkels in België.