Media Markt zoekt astronauten

Het Gekkenhuis: een heen en terug ticket naar de ruimte, een auto als extraatje bij een GPS, een kookcursus met een professionele chef bij de aankoop van een buitenkeuken 


Media Markt
maakt dromen waar. Wie altijd astronaut wilde zijn, kan tijdens de Gekkenhuis week bij Media Markt een ruimtereis kopen. Media Markt is het allereerste winkelpunt in België dat ruimtereizen verkoopt - tegen de prijs van € 77.777 (inclusief PHILIPS Experience Pack). Tijdens de Gekkenhuis actieweek (in samenwerking met PHILIPS) van 5 t.e.m. 11 juni pakt Media Markt in haar 17 Belgische winkels uit met een tweede stuntpromotie (in samenwerking met Cardoen): de verkoop van TomTom GPS tegen de prijs van € 9.999. Voor die prijs krijg je er een trendy witte Fiat 500 'Ik ben toch niet gek' edition bij. "Deze actie vertaalt perfect ons DNA," zegt Sven Degezelle, CEO van Media Markt België.

Een promotieweek die precies vertelt wie Media Markt is. "Met deze actie laten we onze tanden nog eens zien," zegt CEO Sven Degezelle. "We verrassen onze klanten met gekke prijzen en nog gekkere artikelen. Een week lang verkopen we naast onze gebruikelijke producten een aantal zaken die je niet bij Media Markt verwacht. Dat doen we op de manier die Media Markt eigen is: tegen onklopbare prijzen."

Geniet mee van een stukje ruimte op aarde. Om de Gekkenhuis actieweek kracht bij te zetten, liet Media Markt een ruimteshuttle (in ware grootte!) afzakken naar de winkel in Sint-Pieters-Leeuw. Op de parking van die winkel kan je de ruimteschip bekijken (tot 5 juni) die straks de astronauten de ruimte in schiet.

'Cool wheels' tegen onklopbare prijzen. In partnership met Cardoen verkoopt Media Markt een week lang de Fiat 500 'Ik ben toch niet gek' edition. Deze hippe stadswagen wordt één van de sterren van de promotieweek. De witte, trendy Fiat 500 kost € 9.999 en is standaard uitgerust met een radio CD speler, 7 airbags, elektrische spiegels en een TomTom Via 135 GPS. 

Doe mee met de Media Markt Facebook actie in samenwerking met PHILIPS en win een ruimtereis. € 77.777 voor een ruimtereis is niet niks: dat weten ze bij Media Markt wel. Precies daarom kocht Media Markt alvast één ruimtereis zelf. Die wordt verloot via een Facebook-actie. Meedingen kan (van 3 t.e.m. 30 juni) op: https://www.facebook.com/MediaMarktBE. Iedereen kan één keer deelnemen aan de actie. Wie in de maand juni een PHILIPS product aankoopt bij Media Markt, krijgt een code voor een extra kans. Er zijn in totaal voor € 88.000 prijzen te winnen.   

Over de ruimtereis

Het ruimteschip XCOR Lynx Mark II is 8.51 meter lang, 7.3 meter breed en 2.2 meter hoog. De bemanning bestaat uit 2 personen, de bestuurder en de passagier. De reis duurt 1 uur in totaal. De piloot en passagier zijn gewichtloos voor 5-6 minuten. De maximale snelheid is 3500 km per uur bij het opstijgen. Ze gaan tot 103 km hoog, wat van hen officieel astronauten maakt omdat de grens van 100 km wordt overschreden. Meer informatie op http://www.spacexc.com/en/home/

De greep promoties uit het Gekkenhuis promotie-aanbod:

 • Een ruimtereis + PHILIPS Experience Pack - € 77.777. De ruimtereis van SXC-Space Expedition Corporation bestaat uit een ruimtereis naast de piloot zelf en een driedaags verblijf in Curaçao waar ook de lancering en de landing plaatsvinden. Tijdens de reis zie je de aarde en ervaar je gewichtloosheid. Je mag jezelf officieel astronaut noemen! Het PHILIPS Experience Pack bevat een 46" 3D LED-TV, draadloos audio systeem, home cinema, hoofdtelefoon, boxen, koffie automaat, friteuse, food processor, elektrische tandenborstel, scheerapparaat, permanente epilator, dect telefoon, stoomgenerator.
 • Een TomTom Via 135 GPS - inclusief Fiat 500 'Ik ben toch niet gek' edition - € 9.999. De Fiat 500 is standaard uitgerust met een radio CD speler, 7 airbags en elektrische spiegels. 
 • Een Apple iPod nano MP-4 speler - voor €129 en Apple iPad mini tablet - € 299.
 • Een XXL Intex jumbo zwembad - € 24.
 • Een Boretti buitenkeuken - € 666 (model Robusto) of € 1999 (model Da Vinci). Bij aankoop van de Da Vinci buitenkeuken krijg je inclusief een privé kooksessie met BBQ specialist Peter Van Asbroek. Bij aankoop van de Robusto buitenkeuken krijg je toegang tot een BBQ workshop met Curd Velghe.
 • Persil vloeibaar waspoeder - € 9 voor 60 wasbeurten
 • Finish vaatwastabletten - € 5 voor 52 tabletten
 • Samsung energieklasse A+++ wasmachine - € 333
 • Whirlpool koel&vriescombinatie - € 349
 • LG 42" televisie - € 444
 • Philips 47" televisie - € 699

 

Over Media Markt

MediaMarkt is de grootste elektronicaketen van Europa. Kenmerkend voor de winkelketen, die in 1979 werd opgericht en onderdeel is van de MediaMarktSaturn Retail Group, zijn een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en een ultieme klantenbeleving. MediaMarkt telt momenteel 29 winkels in België.