MediaMarkt: Hasseltse vestigingen smelten samen

De Hasseltse MediaMarkt-vestigingen gelegen aan meubelketen IKEA en in het stadscentrum smelten samen. De winkel in het centrum sluit eind deze maand de deuren. Het personeel verhuist naar de andere vestiging. Alle jobs blijven behouden.

MediaMarkt had met de vestiging Twee Torens lange tijd verhuisplannen naar een andere locatie in het stadscentrum, maar die werden uiteindelijk opgeborgen.

“Het huurcontract met de huidige eigenaar liep na 15 jaar af en de verhoopte financiële voorwaarden voor de opening van een nieuwe kleinere stadswinkel werden uiteindelijk niet bekomen waardoor een sluitingscenario de enige optie was”, verduidelijkt woordvoerster bij MediaMarkt Janick De Saedeleer.

De werknemers werden hier meteen van op de hoogte gebracht. Zij tonen begrip voor de beslissing. Voor hen verandert er nagenoeg niets gezien de korte afstand tussen beide vestigingen. Er is geen impact op de werkgelegenheid. De Saedeleer: “Wij garanderen dat niemand zijn of haar job verliest. Iedereen verhuist gewoon mee naar de vestiging aan IKEA.”

MediaMarkt zal vanaf morgen een grote uitverkoop houden in de vestiging ‘Twee Torens’. Janick De Saedeleer: “We zullen de komende dagen serieuze promoties doen. Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen.” De spullen die niet verkocht geraken verhuizen gewoon mee naar de andere winkel.

De winkel sluit op 3 november officieel de deuren, maar MediaMarkt heeft nog tot midden november om de winkel helemaal leeg te maken.

Contacteer ons
Janick De Saedeleer Woordvoerster, Media Markt
Janick De Saedeleer Woordvoerster, Media Markt
Over MediaMarkt

MediaMarkt is de grootste elektronicaketen van Europa. Kenmerkend voor de winkelketen, die in 1979 werd opgericht en onderdeel is van de MediaMarktSaturn Retail Group, zijn een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en een ultieme klantenbeleving. MediaMarkt telt momenteel 29 winkels in Belgiƫ.